Bam, daar zijn ze weer: onze vrienden van Club X! Zette ze vorig jaar Wernhout al op hun kop met de officiele reunie. Dit jaar doen ze het weer over!

Club X Reunie

Club X was een legendarische harddance dancing aan de grens van BE en NL. Wuustwezel was de place to be. En de meeste gabbers met productiejaar 1975-1985 hebben hier weleens een nachtje doorgehaald. Het clubleven van toen kunnen we ons nu misschien niet helemaal meer voorstellen, maar het was geweldig! En dat bleek wel toen de drijvende krachten achter Club X vorig jaar besloten een reunie te organiseren in Jaiselings Palace te Wernhout. Een locatie die aan duizenden ravers een onderdak bood.

Zelf waren we er ook bij! Dat alles kun je teruglezen in het party report van toen. Maar goed nieuws: ze gaan er dit jaar weer voor! En wij hebben hier weer wat details, en een scoop!

Madness tijdens de vorige editie!

Club X presents The Official Reunion

Ook dit keer kun je weer spreken van een heus indoor festival. Met 4 area’s kun je je naar verschillende tijdszones manouvreren. Of je nu kiest voor de Club X mainroom (1993-2000), de Belgium retro area (1993-2000), de Wuustwezel Allstars area (2000-2006) of The New Generation Freestyle Lounge (2017), overall wordt je voorzien van pompende beats.

De line-up van deze editie is weer X waardig:

Area 1: Club X Main Room
Dj Yves
Rob & Mc Joe
Paul Elstak
Yves vs Yves (Dj Yves meets Yves Deruyter)
Kristof
Dutchman Jack
Psycko Dj
MC Apster – MC Joe
LIVE ON STAGE: Marshall Masters
Area 2: Belgium Retro Arena
Franky Jones
Ghost
Francois
Bountyhunter
Blanda
Fire
Area 3: Wuustwezel All Stars
Pat B
Dark-e
Bjorno
Franky Dux
Yorick
Area 4: The Freestyle Lounge
Angelic
Anna Crystal
Bouncer-B
Clayton Cash
Dr. Razor
Dustin Hertz
Freaco
Genius
G-Fresh
Lady Lipss
Miss InGrid
Miss Puss
Ricardo Moreno
Wakiyan
Mc O-Boy

Yves vs Yves

Extra noemenswaardig in deze line-up is de battle tussen DJ Yves & Yves Deruyter. Ondanks dat beide heren al jaren in het vak zitten, hebben ze nog nooit eerder een DJ battle gedaan. Tot nu! Deze set beloofd nu al legendarisch te worden. Belgium’s finest at their best, Retro & Bonzai!

Tickets & info

Facebook: event page

Datum: 14-10-2017

Locatie: Jaiselings Palace, Wernhout

Tickets: http://bit.ly/TicketsClubX (scoor ze snel, want 70% is inmiddels verkocht)