Zoals elk jaar rond deze periode, kondigt Native Instruments de nieuwste versie van hun Komplete pakket aan. Vol verwachting zal menig producer hier weer naar uit kijken: Komplete 11 is in aantocht.

Komplete 11 is in aantocht

Komplete is een enorm grote collectie aan virtuele instrumenten, die door producers gebruikt kunnen worden om hun geluiden te maken. Denk hierbij aan enkele software synths als Massive, FM8, Monark en Razor. Maar ook samplers als Battery4 en Kontakt5 zitten hierbij. Dit alles aangevuld met een enorme bibliotheek aan samples, die te benaderen zijn via de samplers.

Mocht je de geluiden hebben, dan zijn er ook nog tal van effecten aanwezig om ze te moduleren. Denk hierbij aan effecten als een reverb, delay, compressor en transient shaper. Maar ook aan mega crea effecten als The Finger en The Mouth.

2 varianten

Komplete 11 komt in 2 versies:

Prijzen

Ben je al in het bezit van een Komplete suite (versie 8-10)? Dan kun je upgraden! Je betaald dan voor Komplete 11  € 199,00 en voor Komplete Ultimate 11 € 399,00. Ben je nieuw, dan moet je wel even in je buidel tasten. Je betaald dan voor Komplete 11  € 599,00 en voor Komplete Ultimate 11 € 1199,00.

Check alle details HIER.

Video

Hieronder kun je de teaser video bekijken.