Ons Nederlands loopwonder Dafne Schippers en haar vriend Nicky Romero zijn nog altijd happy in love! En is haar steun en toeverlaat Nicky Romero aanwezig om haar te steunen tijdens de Olympische Spelen? Jazeker! En het gaat erg goed tussen twee, althans dat blijkt uit woorden van Nicky.

“De ene keer staan we in een bomvol stadion en de andere keer zitten we in ons eentje op een hotelkamer. Eerst de explosie, dan de implosie. Dan is het heel erg fijn om daarover te kunnen sparren met iemand, die mij volledig begrijpt omdat ze zelf vaak genoeg in de situatie zit” aldus de 27-jarige DJ.

Dafne Schippers

Nicky vindt het erg fijn dat Dafne hem zo goed kan begrijpen. Dafne vindt het daarentegen weer erg fijn dat Nicky haar zo goed kan begrijpen. “Mensen zeggen heel vaak dat onze levens het tegenovergestelde zijn, omdat het bij mij om feesten draait en bij haar om topsport. De uitwerking is misschien anders, maar de ingrediënten van onze carrières zijn exact hetzelfde.”

Waarom de twee zo goed bij elkaar passen? Dat komt mede dat ze allebei een lange weg hebben moeten doorstaan om te bereiken waar ze nu zijn. En dat ze natuurlijk smoorverliefd zijn! J “Ik heb minimaal 20.000 uur in de studio gezeten, voordat een plaat van mij op nummer 1 stond in Engeland. Dafne heeft op haar beurt duizenden uren getraind om te komen waar ze nu is. Daarvoor moet je over een enorme toewijding beschikken.”

Aankomende vandaag zit de DJ weer op de tribune om “zijn” Dafne aan te moedigen op de atletiekbaan. Zelf heeft de DJ alle vertrouwen in een goede afloop. “Misschien dat ik er nog een plaatje op gooi tijdens de huldiging in het Holland Heineken House”

Zit jij vanavond weer klaar voor de tv, of boeit het jou niet?