Pioneer heeft zojuist een nieuwe 2 kanaals DJ mixer aangekondigd, de Pioneer DJM-450. Deze nieuwe mixer erft een aantal toffe NXS2 features!

Pioneer zit vol verrassingen! Zo ook vandaag weer, met de aankondiging van de DJM-450.

Pioneer DJM-450

Uiteraard had Pioneer al enkele 2 kanaals mixers in het assortiment. Maar de DJM-450 springt in het gat dat is ontstaan met de komst van het nieuwe vlaggenschip, de DJM-900NX2. Het krijgt namelijk een aantal functies, die je niet snel zou verwachten op een mixer van dit formaat!

De key features zijn:

  • Professionele layout: een layout zoals je die gewend bent van Pioneer, met zoveel mogelijk gelijkenissen in vergelijking met de DJM-900NXS2.
  • Precieze EQ, channel faders en crossfader: Ook hier weer een knipoog naar de DJM-900NXS. De curves van de EQ en faders zijn daar direct van overgenomen. Maar ook de Magvel crossfader, welke voor de scratchers onder ons een welkome toevoeging zal zijn.
  • Professionele FX: De DJM-450 heeft een (voor dit formaat mixer) grote hoeveelheid bruikbare effecten aan boord (in de vorm van de Sound Colour FX en de Beat FX). Mocht dit niet genoeg zijn, dan kun je via de Send/Return (let op: USB) ook de RMX app van Pioneer aansluiten.

Rekordbox DJ en Rekordbox DVS

Wat helemaal super is, is dat je bij deze mixer ook direct licenties meegeleverd krijgt voor Rekordbox DJ en Rekordbox DVS. Hierdoor kun je via een USB kabel direct je computer aansluiten en aan het mixen slaan. Wanneer je vervolgens een setje draaitafels aansluit, kun je ook nog met tijdcode platen aan de slag.

Normaal scoor je dit pakketje software voor 248 euro. Maar nu krijg je het gewoon meegeleverd.

Prijs en levertijd

Op het moment van schrijven is er nog geen prijs en levertijd bekend. Maar zodra we deze hebben, komen ze jouw kant! Houd Everybeat daarom goed in de gaten.

Deze diashow vereist JavaScript.