Na eerder vandaag een nieuwe mixer aan te kondigen, komt Pioneer nu met en nieuwe controller en bijpassende app. De Pioneer DDJ-WeGO4 is de opvolger van de eerder verlootte DDJ-WeGO3, en sluit perfect aan op de WeDJ app.

Pioneer DDJ-WeGO4

Ben jij nieuw in het DJ wereldje? Dan is de DDJ-WeGO4 wat je zoekt. Een laagdrempelige controller met solide software en alle belangrijke functies maakt de eerste stappen in het DJ vak super eenvoudig. Je krijgt de beschikking over jogwheels om mee te scratchen, een sampler om favoriete snips op te slaan, hot cues om dikke edits te maken een FX units om tracks iets meer flair te geven.

Je sluit de DDJ-WeGo4 eenvoudig aan op je laptop of tablet. Op die manier kun je eenvoudig je software bedienen. Heb je nog geen versterker? Geen probleem, via de software kun je je muziek ook over de computer speakers pompen.

Software

De controller wordt standaard geleverd met Pioneer’s eigen Rekordbox DJ voor PC of Mac, maar is ook compatible met diverse andere software pakketen. Mocht je echter graag met een iPad aan de slag gaan, dan is het goed om eens te kijken naar Pioneer’s nieuwste app: WeDJ.

WeDJ

Met de WeDJ app maak je van je iPad een echte DJ desk. Je hebt 2 decks ter beschikking waar je alle muziek mee aan elkaar kunt mixen. Dit is stand alone al een leuke app, maar in combinatie met de DDJ-WeGo4 een super combo!

Prijs en levertijd

Momenteel zijn er nog geen prijs en levertijd bekend voor de DDJ-WeGo4. Wanneer dit bekend is, zijn wij er als eerste bij. De WeDJ app daarentegen is al wel beschikbaar in de Apple Appstore, en kost 2,99.