De wereld kent enkele zekerheidjes: sneeuw is wit, herfst volgt na zomer en onze Belgische freestyle vriend Pat B geeft elk jaar een onwijs dik verjaardagsfeest! Maak je op voor de Pat B Birthday Bash 2016!

Elk jaar fissa!

Freestyle held Pat B heeft er een handje van om elk jaar zijn verjaardag te vieren. Een extreem goed plan als je fans hebt zoals Pat B die heeft. Keer op keer is groot feest, en dat al enkele jaren lang. Sterker nog, dit wordt inmiddels de 11e keer! Eerder werden locaties als the-site, the-return, Q-Nation en Epic al bestormd door de B-Brigade. Maar sinds 2014 gaat Patrick rollend naar huis. Het Belgische Highstreet ligt immers in Patrick z’n woonplaats, Hoogstraten (get it? Hoogstraten door de Google Translate gehaald!). Dit waren de posters van voor de 2015 editie:

Pat B Birthday Bash 2016

Ook dit jaar is het weer te doen in Highstreet 2.0. Op zaterdag 2 november heeft Patrick al z’n matties uit de scene op weten te trommelen er een dansvloer chaos van te maken:

Mark With a K
Danger Hardcore Team (official)
Lowriderz
Dark-E
Bestien
Ransom
Miss Puss
MC Creature
Clayton Cash
Dustin Hertz
G-Swatt
Def Toys
Nowaxx

En uiteraard zal Patrick ook zelf aantreden als Pat B LIVE. Een exclusieve act die je voorheen alleen maar kon zien op The Qontinent en Dream Village. Voor slechts 10 euro aan de deur is dit een regelrechte winstpakker! Zet jezelf op aanwezig op het Facebook event om niks te missen!

Aftermovie 2015

Bij ons, en bij Patrick waarschijnlijk zelf ook, zijn de beelden van vorig jaar wat vaag. Wat we wel weten was dat de daarop volgende dag behoorlijk zwaar was. Knallende hoofdpijn, een hese stem, blaren op de voeten en gaten in het geheugen. Maar gelukkig hebben we de beelden nog! Check de epische aftermovie van de 2015 editie om alvast wat in de stemming te komen:

PS: Weet je nog toen meneer B 15 jaar in het vak zat?