Yes, het is weer tijd voor onze maandelijkse podcast serie. Dit keer verzorgt door Delicium. Hij neemt je mee naar ZIJN favoriete Hardstyle tijd, 2007-2014. Ben jij klaar voor deze trip? Check dan Delicium; RAW Classics!

P.s. check hier ons report van Locomotief Festival 2018!

MIXTAPE #005 / DELICIUM; RAW CLASSICS

Ik ben Delicium aka DJ Dijko, maar misschien nog wel beter; gewoon Sven van Dijk. Vanaf +/- 2005 is er één muziekstijl die als rode draad door mijn leven loopt en dat zijn de Hardere Stijlen. Ik heb menig feestje bezocht die mij ontelbare vette herinneringen hebben gegeven. Deze herinneringen en liefde voor muziek wilde ik ook met andere delen waardoor ik sinds +/-2012 ben gaan draaien, altijd in en rondom mijn woonplaats Oirschot als hobby. Na een optreden op Locomotief Festival ben ik in contact gekomen met Dave (EVERYBEAT.nl) die mij vroeg eof ik interesse had om een Guestmix te doen. Ik heb lang nagedacht over hoe ik deze mix wilde invullen, maar kwam al snel tot de conclusie dat hij hard moest zijn en vooral met klappers uit mijn ‘glorie’ jaren 2007 – 2014. Hieronder het resultaat, Enjoy!

Tracklist

 1. Warface & Crypsis – Throwback
 2. Degos & Re-Done – This Mind
 3. Slim Shore & B-front – Chemical
 4. Titan – My Angel
 5. Crypsis & High Voltage – Death Awaits
 6. Titan & Delete – Bitch Fight
 7. E-force & Luna – Shade of The Night
 8. Crypsis – For Your Mind
 9. Crypsis – Raw To The Point
 10. B-Front & High Voltage – Everything Changes
 11. Radical Redemption – Accumulated Filth
 12. Crypsis – Nackt
 13. Warface – The Violent Storm
 14. Crypsis – Jealousy (Zero Vision Remix)
 15. Titan & High Voltage – Global Pandemic
 16. Alpha Twins – Let it Go
 17. Geck-O & Phrantic – The Hard Way
 18. Ran-D & Alpha² – The New Shit
 19. Crypsis – You Know
 20. Alphaverb – Over and Over
 21. Crypsis & Chain Reaction – Furious
 22. Zany & The Beholder – Who Wants This

Social Media

Volg Delicium op Facebook, zodat jij niks mist!