Mau5trap heeft via zijn Twitter-account een deel van de tracklist van hun 100ste release bekend gemaakt! De tracklist bestaat voornamelijk uit remixes van het album van album van Deadmau5 “Strobe”. Deze lijst zit vol met .wav bestanden en uit de titels van deze bestanden blijken de volgende nummers te lezen: “Bo55 mix” “Little green man mix” “BG mix” en “8 mix”.

Mau5trap

Bevestigingen van officiele namen zijn nog niet genoemd. Geruchten komen van Mau5trap’s Beats 1 Radio Show. Daar blijkt uit het rooster van Mau5trap en de verschillende gasten die in zijn show komen dat zij een rol spelen in deze nieuwe tracklist. De remixes die nu de voorhand hebben om ook daadwerkelijk in de lijst te komen zijn van: Deadmau5, Feed Me, BlackGummy en Lane 8. Ander artiesten kunnen ook betrokken zijn bij het maken van deze lijst zoals de voorgaande mixes: Monstergetdown (“mgd mix”), Oliver Winter (“new winters six”) en Com Truise (“ct mix”).

Twitter

Tracklist

Deadmau5 subreddit, oftewel r/deadmau5, heeft alvast op basis van de geruchten een mogelijke tracklist gemaakt:

  1. Deadmau5
  2. Feed Me
  3. Com Truise
  4. ?
  5. Lane 8
  6. Rezz? ATTLAS? .___.
  7. BlackGummy
  8. Monstergetdown
  9. ^
  10. Oliver Winters

Album

Het album zelf heeft nog geen officiele release datum. We wachten dus maar in spanning af op verdere berichten!

Om de geruchten nog wat verder te voeden kwam Deadmau5 met een verbeterd werk van zijn hit “Strobe”. Hij maakte namelijk “Eborts” (dat is Strobe maar dan omgedraaid. Mooi bedacht weer!) Deze mix kwam de laatste tijd steeds vaker voor in zijn live optredens. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat dit een voorbode is voor Mau5trap 100.