Jack Of Sound Reposte gisteren via zijn Soundcloud account wel een heel toepasselijke track. De track heeft de naam Pokemon Go Hardstyle gekregen, en past natuurlijk helemaal in het plaatje van de afgelopen dagen en de aangekondigde Pokemon Go acties tijdens festivals.

Pokemon Go Hardstyle

Pokemon Go HardstyleMashup Jack heeft nog maar een titel op zijn naam staan. Maar wie is het? Als we de naam nu even analyseren, komen wij snel tot de concl
usie dat het gewoon Jack Of Sound is welke een leuke Mashup aflevert. En als we de profielfoto er ook nog even naast houden, dan lijkt het allemaal nog duidelijker. Het is natuurlijk wel slim, want als hij de track onder Jack Of Sound uit zou brengen, kan dat natuurlijk weer een hoop negativiteit met zich meebrengen.

Toegeven, al lijkt het snel in elkaar gezet, is het natuurlijk wel een grappig nummer gezien de hedendaagse trend. En is het altijd gewoon leuk om de themesong van je favoriete cartoon in een hip jasje te horen!

Check hem hieronder en oordel zelf. Wij zijn uiteraard benieuwd wat jij van deze track vind. Je kunt jouw mening onder de post achterlaten 😉

P.s. je kunt de track ook downloaden via de bovenstaande speler.