Apple heeft een nieuwe ster aangekondigd voor hun radiozender Beats 1: Martin Garrix! Want naast Drake, Major Lazer, Mary J. Blige, en Dr. Dre krijgt ook Martin Garrix zijn eigen programma draaien op Beats 1.

Beats 1

Iedere vrijdag vanaf 12:00 is Martin Garrix te volgen op Apple Music. Hij zal dan twee uur lang te horen zijn met zijn eigen gemaakte tracks uit zijn persoonlijke playlist. De grootste tracks zullen dus, met een remix van Martin Garrix, worden gepresenteerd aan de luisteraars! Super vet!

In het tweede deel van zijn show maakt hij ruimte voor nieuwkomers. Dit zijn voornamelijk DJs die bij zijn eigen label STMPD RCRDS zijn aangesloten. Zij krijgen dan de kans van Martin Garrix om te laten zien wat ze in huis hebben. Martin wil, ondanks zijn 20 jaar, nieuw talent laten ontdekken door het publiek. Zo wil hij ze een kans geven om te kunnen doorbreken in de muziekindustrie.

Wil jij de complete line-up van Beats 1 zien, klik dan hier. Wij zijn alvast razend benieuwd wat Garrix ons te bieden heeft. Zorg dus dat je klaar zit aankomende vrijdag vanaf 12:00 en luister naar Martin Garrix op Apple Music!

Alvast veel plezier met luisteren 🙂