Dat Martin Garrix van een spelletjes houdt, dat wisten we natuurlijk al. Maar wist jij al dat hij de officiële theme song voor het aankomende E3 Expo heeft gemaakt!?

Mario

Martin bakte een super toffe track met invloeden uit het 8-bit tijdperk. Voor degene die zich afvragen waar we het over hebben, 8-bit was begin jaren negentig de shit toen het op gaming aan kwam! NES de spelcomputer van Nintendo destijds was helemaal hot, en iedereen wilde hem hebben want daar was Mario op te vinden 😎

Garrix geeft aan helemaal fan te zijn van het spelpersonage en dan vooral van de game Mario Kart! Wat uiteraard ook een super vette game is als je het ons vraagt! Als kind speelde hij het spel het liefst uren achter elkaar, zo zegt hij zelf. Deze games hebben hem geïnspireerd bij het maken van zijn nieuwe track.

E3 Expo

‘Oops’ zoals de track heet, zal als een ‘free giveaway’ uitgebracht worden op 13 juni tegelijkertijd met de start van Youtube Live @ E3. De E3 Expo is een jaarlijks terugkerend event in Los Angeles waar grote namen zoals Sony Playstation, Microsoft Xbox en Nintendo via persconferenties met veel bombarie hun nieuwste games en game consoles aankondigen.
Tot die tijd kun je de making of hieronder bekijken!

Wij vinden hem als echte game nerds natuurlijk super vet en jij?