Waar wij afgelopen week schreven over het fenomeen MarshMello en de gelijkenis met Dotcom, blijkt er nu een petitie over deze verschijning te zijn.

Marshmello

De petitie wil dat MarshMello en Dotcom back 2 back gaan draaien. Nog meer handjes in de lucht en bovensporig, lees onnodig, nep EQ- gedraai alom.
Net als wij in de gaten hebben, rijst het vermoeden onder het publiek steeds meer dat het namelijk een en hetzelfde persoon betreft.

Echter heeft de laatste EDC doen beseffen dat MarshMello niet vies is van een terloops grapje of twee: Getuige Martin Garrix en een ontmaskerd Tiësto op een podium.

Maar willen wij dit wel?

Om eerlijk te zijn niet. Waarom niet, omdat dan dit hele circus nog wel eens rap over zou kunnen zijn. En ja, wij denken ook dat Chris van Dotcom hierachter zit. Maar op het moment dat hij het toch niet blijkt te zijn, juist dan word de persoon pas echt belangrijker dan de muziek en dat lijkt ons niet helemaal de bedoeling…

Ergens zijn wij stiekem toch wel benieuwd of de uitdaging aangegaan zal gaan worden, want eerlijk gezegd vinden wij het ergens wel leuk als wij het mis hebben 😉

Stel, ze staan ineens back to back, wat dan?

Tja, dat wil dan uiteraard nog niet zeggen dat hij het wel dan niet is. Er kan immers weer een ‘Tiësto’ uitgehaald worden he. En met de premixed setjes van tegenwoordig, is dit uiteraard met wie dan ook onder het masker zonder probleem te fixen… Het zou natuurlijk ook nog kunnen dat na de bewuste dj set dan alsnog de ware aap uit de mouw komt, en dat Chris dan zijn ware identiteit onthuld! Dus ja, laat het eigenlijk maar gewoon gebeuren zou ik zeggen!!

Wat hoop jij dat er gebeurd? Laat het ons hieronder weten want wij zijn benieuwd naar jouw gedachten.

Redacteuren: Leslie Brohm en Dave