Het Nederlandse DJ duo Lucas en Steve, bekend van de zomerhit ‘Summer on You’, heeft afgelopen weekend het Holland Heineken House op zijn kop gezet. De jongens hadden de eer om de gouden medaille winnaars te huldigen. Ze trakteerden de winnaars en het publiek op een zomerse overwinning set, waarbij het dak er bijna letterlijk af ging. Na dit optreden heeft het duo hun reis in Brazilië vervolgd en stonden ze te draaien voor tienduizenden mensen op een van de grootste festivals ter wereld: Federal Music Festival in Brasilia.

Holland Heineken House

Lucas & Steve behoren tot de nieuwe generatie DJ’s en gooien wereldwijd hoge ogen. Het net uitgebrachte nummer ‘Summer on You’, dat ze samen met Sam Feldt hebben geproduceerd, is bestempeld tot dé zomerhit van 2016. Het nummer staat momenteel hoog in de Nederlandse en buitenlandse hitlijsten en heeft al bijna 10 miljoen streams op Spotify. De mannen vliegen op dit moment de hele wereld over en werden dan ook gevraagd om te komen draaien in het Holland Heineken House. Ze waren dolenthousiast: “Het was een ongelofelijke grote eer om te draaien voor deze grote sporthelden en het Nederlandse publiek. Dit maak je maar een keer mee, wat een energie!” aldus het duo.

Na het optreden in het Holland Heineken House vlogen Lucas & Steve meteen door om op een van de grootste festivals ter wereld te draaien: Federal Music Festival. Hiernaast zijn ze deze zomer te zien op Creamfields Festival in Engeland, draaien ze in Ushuaia op Ibiza en hebben ze hun eigen evenement: Skyline Sessions tijdens Amsterdam Dance Event in oktober.

Tomorrowland

Luister via onderstaande sleper de liveset van Tomorrowland terug.

Over Lucas en Steve

Lucas en Steve zijn twee Nederlandse jongens die vanaf 2010 hun muzikale krachten hebben gebundeld tot het DJ duo: Lucas & Steve. Dat bleek een gouden zet. Het duo maakte al snel grote indruk in de muziekscene met hun remix van ‘Red Carpet’s’ hit ‘Alright’ en ‘Ruffneck’s’ dance classic ‘Everybody Be Somebody’. Ze kregen support van grote namen als Tiësto, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso en Martin Garrix. Hun succes bleef dan ook niet onopgemerkt. In 2014 tekenden ze een exclusief contract met het label Spinnin’ Records en MusicAllStars management. Vanaf dat moment gaat het snel. De ene hit na de andere hit volgt; ‘Make It Right’ in 2016, gevolgd door de club hit ‘Can’t Get Enough’. Lucas & Steve ‘are on a roll’. Afgelopen juli hebben ze samen met Sam Feldt het nummer ‘Summer On You’ uitgebracht. Dit nummer is bestempeld als dé zomerhit van 2016 en staat op dit moment hoog in de Nederlandse en buitenlandse hitlijsten.