Get rough or die trying met een gloednieuwe editie van Loudness! De Maassilo in Rotterdam wordt op 11 november weer volledig gevuld met het beste wat Raw te bieden heeft: De bass die je tot in je aderen voelt kloppen, the melodieën die je doen rillen vanuit je tenen. Met een mega line-up en extra lange set tijden wordt dit weer rammen zonder bullsh*t! Goed nieuws de Loudness kaartverkoop is van start!

LOUDNESS KAARTVERKOOP IS GESTART

Alle ingrediënten op Loudness brengen je terug naar de essentie van Raw. De betonnen muren en industriële sfeer van de Maassilo. De grootste artiesten van de scene. De talenten waar we straks niet meer omheen kunnen. Een geluidssysteem die tegen een stootje kan. Oogverblindende lasers op de maat van jouw favoriete tracks. De intensity of sound! Bij Loudness draait het om de muziek.

Line up

Check welke muzikale helden verantwoordelijk zijn voor deze nieuwe, brute editie:

B-Front
Digital Punk
Jason Payne
Bass Chaserz
Regain
High Voltage
Prefix & Density
Clockartz
Ncrypta
Killshot
Deluzion
Invector
Neroz
D-Attack
Ceazar
Mind Dimension & Vyral
Deetox ‘Bring The Riot’
Delete VIP
Apexx live
Degos & Re-Done live
Hosted by Nolz, Livid & Democian

Trailer

Vers talent en gerenommeerde namen staan rug tegen rug tijdens elke editie van Loudness. Speciaal tijdens deze editie is dat bijna elke artiest een extra lange set draait. Bijna elke artiest krijgt namelijk maar liefst anderhalf uur de tijd het dak er genadeloos af te knallen. Meer ruimte voor die rauwe tracks van vroeger, dus. En meer ruimte om te experimenteren. Resultaat? Diverse sets die je elders zelden hoort. Wat dacht je van eindeloos beuken met Digital Punk? Of meemaken wat aanstormend talent Apexx allemaal in huis heeft? Ook resident B-Front is weer van de partij. Van zijn oudere werk tot aan zijn nieuwe instant juweeltjes. Wij hebben er nu al zin in!

Tickets

De kaartverkoop voor Loudness, dat plaatsvindt op 11 november in de Maassilo, is van start gegaan. Tickets zijn hier verkrijgbaar.