Lost frequencies gaat samenwerking aan met Armada. 

‘Beautiful Life’, de eerste single van Lost Frequencies’ aanstaande debuutalbum, wordt uitgebracht op 3 juni dit jaar en zal te horen zijn in de officiële aftermovie van Tomorrowland Brasil. Lost Frequencies draaide afgelopen donderdag nog op de mainstage van het wereldbekende festival, dat vorige week het Zuid-Amerikaanse land in zijn greep hield.

Lost Frequencies, geboren als Felix De Laet, bracht nog geen twee jaar geleden debuutsingle ‘Are You With Me’ uit op The Bearded Man, een sublabel van Armada Music. De plaat groeide uit tot een wereldhit, behaalde goud, platina en zelfs meervoudig platina in meer dan twaalf landen en werd zelfs nummer één in de UK Singles Charts. ‘Are You With Me’ verzamelde tot nu toe meer dan een half miljard streams.

 ‘Reality’, de tweede single van het Belgische supertalent, werd gemaakt in samenwerking met singer-songwriter Janieck Devy en deed qua succes niet onder voor ‘Are You With Me’. De plaat werd vorig jaar eveneens uitgebracht op The Bearded Man, behaalde ook goud en platina in een groot aantal landen en werd tot op heden in totaal meer dan 300 miljoen keer gestreamed. ‘Reality’ behaalde daarnaast ook de felbegeerde #1-positie in de European Airplay Chart in 2015.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “We zijn superblij met het voortzetten van de samenwerking met Felix (Lost Frequencies). Hij is niet alleen een getalenteerde producer en dj, maar ook een geweldig persoon. Hij is een ‘vriend van Armada’ en hij inspireert ons allemaal met zijn muziek en positiviteit.