Op 13 januari opent BLU Rotterdam zijn deuren voor Loonaticz. Waar kan je het beste 2018 mee van start gaan? Het beste van 2017 natuurlijk! Met een overweldigende line-up zal er nieuw leven geblazen worden in een locatie met naam. Deze locatie aan de A20 in Rotterdam heeft een rijke historie wat betreft de hardere stijlen, en daar wordt nu nieuw leven ingeblazen voor alle lunatics.

LOONATICZ

Frequencerz staan aan de absolute top. Elke release blijkt hit potentie te bevatten. “The Unknown”, “Renegades” (met Bass Chaserz) “Wolfpack” en hun anthem van Defqon.1 2017 en Q-BASE 2016, het zijn maar een enkele pareltjes uit hun succesreeks.

“Kind van de Duivel”, “Engeltje”, “Me Gabber”, “Banaan”, en we kunnen nog wel eventjes doorgaan. Miljoenen views op social media, een agenda die geen ruimte voor slapen overhoudt, maar één ding is zeker, niemand kan de populariteit van Jebroer ontgaan zijn. We zijn trots dat hij erbij is!

Wie denkt dat zijn bijnaam “Godfather of Hardcore” allesomvattend is, heeft het mis. Hij is de absolute top op freestyle gebied en mag gewoonweg niet ontbreken op Loonaticz. Voorheen vierde Paul Elstak in deze locatie talloze malen zijn verjaardag.

Line Up

Frequencerz
Jebroer
Paul Elstak
Korsakoff
Mark with a K
Ransom
Rät N FrikK
Ruthless

Info

Date: 13 januari 2018
Time: 22:00 – 06:00 uur

Attend: https://goo.gl/q5nsGJ
Location: BLU Rotterdam (voorheen Outland), Prins Alexanderlaan 37

Tickets: www.clubblu.nl