Maak je hardcore en wil je je productie skills een boost geven? Breek dan die spaarpot en bemachtig een plekje tijdens de Masterclass van Angerfist!

Angerfist

Praat je over hardcore, dan praat je over Angerfist. Al jaren is hij de ongekroonde koning van de smerige kicks, ruwe screeches en opzwepende melodielijnen. Met het kenmerkende ijshockey masker een icoon achter de decks en een baas in de studio. Met meer dan een miljoen volgers op Facebook heeft zijn underground sound een commercieel bereik. Wil je ooit net zo goed worden als deze hardcore baas? Dan is het misschien goed om eens les te krijgen van hem zelf!

Angerfist Masterclass

In het verleden heeft hij al eenkeer eerder een masterclass produceren gegeven. Daarbij was het mogelijk om er live bij te zijn, maar ook om via een livestream vanuit je studio mee te kijken. Mocht je toen de boot gemist hebben, dan is nu de herkansing: Angerfist Masterclass 2017! In 8 uur krijg je alle in’s en out’s op het gebied van kicks maken, sound design, melodie, mixing en veel meer! Deelnemen lijkt niet goedkoop. Maar als je nagaat wat je allemaal krijgt, toch zeker het overwegen waard. En wie snel is, kan al voor 169 euro digitaal aanschuiven.