11 Juni is het weer zover, het Lakedance festival te Aquabest! 

Feest vieren in de volle zon met je vrienden, er is niks beters toch!? Samen met een hele fijne line up verdeeld over vijf stages, de meeste zomerse muziek, special effects én natuurlijk de festivalbezoekers brengt Lakedance deze editie de ultieme ‘Together We Are’ feeling. R3HAB, Quintino, Dirty South, Chocolate Puma, Sick Individuals, Franky Rizardo, FeestDJRuud, LNY TNZ en nog heel veel meer artiesten verschijnen op stages van onder andere één van ’s werelds beste platenlabels, Defected Records, in het deep & techhouse bos van Kletskoek en in de ijskoude gezellige area van Winter Park. Together We Are!

Mainstage

Big stage, big names! Lakedance heeft dit jaar weer de armen uit de mouwen gestoken om verschillende internationale top acts naar het zonnige zuiden te halen. De echte headliners van de dag komen van eigen bodem en zijn onlangs nog samen de studio ingedoken: R3HAB en Quintino! Met hun remix van ‘Freak’ hebben ze momenteel een flinke hit te pakken en staan ze wereldwijd hoog in alle dance hitlijsten. Ook ‘Grammy Award Nominee’ Dirty South maakt vanuit Australië de oversteek naar Aquabest. Van dichter bij huis verwelkomt Lakedance Chocolate Puma en Sick Individuals. Chocolate Puma is met enige regelmaat te vinden achter de decks op Lakedance en verhuist deze editie van de Defected stage naar de mainstage. Sick Individuals vliegen tegenwoordig alle grote festivals van de wereld af om hun energieke sound te laten horen en maken zaterdag 11 juni een tussenstop op het grote podium van Lakedance. Om de line up nog mooier te maken voegt Lakedance Ferreck Dawn toe. Met zijn hit ‘Man Enough’, een remake van Toni Braxtons monsterhit ‘He wasn’t man enough’ uit 2000, heeft hij zich in korte tijd immens populair gemaakt. Upcoming talent Kav Verhouzer maakt de line up voor de Lakedance mainstage compleet. Dansen in de zon en chillen aan het water, met deze mainstage line up kan de zomer niet snel genoeg beginnen!

Tickets

De laatste jaren is Lakedance volledig uitverkocht, wees er dus op tijd bij. Een regular ticket voor Lakedance bedraagt € 39,50 (ex fee), een combiticket biedt toegang tot de eerste- en tweede editie van Lakedance en bedraagt € 65,- (ex fee). Tickets zijn te verkrijgen via www.lakedance.nl en www.firstvision.nl/tickets. Liever als VIP naar Lakedance en genieten van luxe en unieke privileges? Stuur dan een bericht naar vip@firstvision.nl, want VIP tickets zijn alleen exclusief op aanvraag verkrijgbaar.