Zaterdag 13 augustus maakt Aquabest van 13:00u tot 23:00u zich weer op voor de tweede editie van Lakedance in 2016.
Na een succesvolle eerste editie op 11 juni, presenteert First Vision vol trots de volledige line up voor Lakedance Together We Are! Met veel aandacht voor decor, een ongelofelijke show en een internationale line-up belooft het opnieuw een sfeervolle en vooral zomerse editie te worden. ‘Raise Your Hands’ bij de Mainstage want Lakedance ontvangt niemand minder dan UMMET OZCAN! Samen met onder andere TUJAMO, MOTi en TOMMY TRASH zorgen zij voor de ultieme ‘Together We Are’ feeling. Defected maakt zich op voor TODD TERRY en OLIVER DOLLAR en het Kletskoek bos wordt gevuld met de fijne beats van onder andere PIG & DAN en MONKEY SAFARI! De Winter Park stage staat ook in augustus weer garant voor complete chaos met onder andere MENTAL THEO en BILLY THE KIT. Check hieronder snel de volledige line up!

Line-up

MAINSTAGE

UMMET OZCAN
TUJAMO
MOTi
TOMMY TRASH
JULIAN JORDAN
PEP & RASH
KARLK
MC HAITS

DEFECTED

TODD TERRY
OLIVER DOLLAR
RIVA STARR
FRANKY RIZARDO
ANOTR
MAN WITHOUT A CLUE
SHOVELL (LIVE)

KLETSKOEK

PIG & DAN
MONKEY SAFARI
OLIVIER WEITER
PRUNK
WOUTER S
JONGENS VAN ’T PLATTELAND (JAIMER VINCENTIE & ZEF FELICIEN)

WINTER PARK BY CAFE COSTA

MENTAL THEO
BILLY THE KIT
DANSADO & DE FEESTNEGER
DAANI
LAMPEGASTUH
TIAGO MARQUES
SYLVIE THIJS

MENSROOM

ENTOURAGE
KUMA
TESSLER
GOODGREEF
PETE MILLER
CIRQUE DU B2B

Lakedance

Mainstage

De prachtige stage en de geweldige show van de afgelopen editie krijgen op 13 augustus een waardig vervolg. Nog één keer in 2016 trekt First Vision alles uit de kast om een onvergetelijke tweede editie van Lakedance; Together We Are neer te zetten! Met gepaste trots presenteert Lakedance niemand minder dan UMMET OZCAN. Tracks als ‘Raise Your Hands’, ‘Smash’, en ‘Superwave’ stormden in no-time richting de top van de wereldwijde hit charts. Ummet Ozscan vliegt de hele wereld over maar maakt deze zomer speciaal voor Lakedance een welkome stop op Aquabest bij Eindhoven. Naast deze absolute headliner krijgt Lakedance ook hoog bezoek van onder andere TUJAMO, MOTi en TOMMY TRASH! Samen met JULIAN JORDAN, PEP & RASH en KARLK kan Lakedance Festival zich opmaken voor een editie voor in de boeken. MC HAITS zorgt deze dag voor de vocale ondersteuning.

We Are Defected

Defected in the House is al bijna niet meer weg te denken van het zomerse festivalterrein van Lakedance. Het bekende House label uit London neem op zaterdag 13 augustus weer grof geschut mee richting de lage landen. Om maar direct met de deur in huis te vallen voegt Lakedance house legende TODD TERRY toe aan de rijke line up. Sinds de jaren ’80 de man achter grote remixes zoals ‘Missing’ van ‘Everything but the girl’ en zijn eigen single ‘Something going on’ met die andere House legendes: Jocelyn Brown en Martha Wash. OLIVER DOLLAR’s hit ‘Pushing On’ zit nog steeds vers in het geheugen en daarom reden te meer om nu al uit te kijken naar zijn set. Italiaanse DJ RIVA STARR doet momenteel alle zonnige bestemmingen in Europa aan en natuurlijk kan hij daarbij Aquabest niet overslaan. Verder maakt, net als bij de eerste editie, Lakedance lieveling en immens populaire House DJ FRANKY RIZARDO zijn opwachting. Met ANOTR, MAN WITHOUT A CLUE en SHOVELL, die door middel van percussie voor een opzwepende zomerse vibe zal gaan zorgen, is de Defected line-up compleet en er één om reikhalzend naar uit te kijken.

Kletskoek

Ook deze editie is het niet te weerstaan om even met de lekkerste Deep- en Tech House het Kletskoek bos in te dwalen. Het Spaanse DJ duo PIG & DAN zorgen samen met MONKEY SAFARI en OLIVIER WEITER voor de bekende Kletskoek sound. Daarnaast is het lekker los gaan in de bossen van Kletskoek op de beats van PRUNK, WOUTER S en de JONGENS VAN ’T PLATTELAND. De Jongens van ’t Platteland worden deze editie vertegenwoordigd door JAIMER VINCENTIE & ZEF FELICIEN.

Winter Park

De Winter Park area, gehost door Café Costa, knalde in Juni bijna uit haar voegen. Een waar gekkenhuis gevuld met de beste feestmuziek, confetti en opblaasdieren. Zonder twijfel voor herhaling vatbaar en daarom staan Winter Park en Café Costa alweer in de startblokken voor een nieuwe knotsgekke hosting op Lakedance! Met MENTAL THEO op de line-up is de toon al direct gezet. Wat te denken van BILLY THE KIT of van DANSADO & DE FEESTNEGER. De testosteron vliegt in het rond, dus hier moet wat girl power tegenover staan en daarom maakt DAANI deze editie haar opwachting op de Winter Park stage. Met residents LAMPEGASTUH, TIAGO MARQUES en SILVIE THIJS belooft het weer een hele mooie area te worden. De perfecte opwarming voor het echte werk: Winter Park Festival! Meer info over Winter Park Festival volgt snel.

Mensroom

Stylish as usual hosten de heren van Mensroom weer een eigen intieme stage op Lakedance. Ditmaal staat ENTOURAGE klaar om een fijne set neer te zetten op de Mensroom stage. Samen met KUMA, TESSLER, GOODGREEF, PETE MILLER en CIRQUE DU B2B zijn de local hero’s uit de regio weer ruim vertegenwoordigd op een van de gezelligste en zomerse stages van Lakedance.

Bavaria Café de Kroeg

Bavaria is deze zomer bezig met een kroegentocht langs de leukste festivals van Nederland. Daarom zijn ze ook deze Lakedance editie weer aanwezig met hun eigen Café de Kroeg. De bezoekers van de eerste editie van Lakedance weten inmiddels wat er te wachten staat. Van swingende samba ballen tot aan de authentieke Schlager muziek, Bij Bavaria Café de Kroeg reizen de bezoekers van Lakedance in één dag de complete wereld over!

160813_lakedance_artwork

Vervoer

In samenwerking met Party Reizen organiseert Lakedance ook deze editie weer busreizen van en naar het festivalterrein. Lakedance is te bereiken met behulp van een pendeldienst tussen NS station Best <> Aquabest en een pendeldienst vanaf NS station Eindhoven <> Aquabest. Voor meer informatie over de opstapplaatsen én tickets (€ 5,00) ga je naar www.partyreizen.nl. Er wordt aangeraden om tickets voor deze pendeldienst in de voorverkoop aan te schaffen.

Official After party

Nog geen zin om na Lakedance naar huis te gaan? Na afloop van het Festival kan iedereen van 23:00u tot 03:00u nog even nagenieten tijdens de Officiële Lakedance After party in Beachclub Sunrise op nog geen 5 minuten lopen van het festival terrein. De line-up en tickets komen binnenkort online, dus ga snel naar Facebook en stay tuned!

Hotel arrangementen

Blijven slapen na Lakedance was nog nooit zo aantrekkelijk. Samen met het Holiday Inn Eindhoven, Hampshire Hotel – Crown Eindhoven en Novotel Eindhoven hebben we mooie deals weten samen te stellen. Alle Lakedance packages zijn voorzien van een overnachting, ontbijt en toegang tot Lakedance. Bij een overnachting in het Holiday Inn en het Hampshire Hotel – Crown Eindhoven is zelfs het vervoer van en naar het festivalterrein inbegrepen.

Tickets

De laatste jaren is de augustus editie van Lakedance volledig uitverkocht, wees er dus op tijd bij. Een regular ticket voor Lakedance bedraagt € 39,50 (ex fee). Tickets zijn te verkrijgen via www.firstvision.nl/tickets. Liever als VIP naar Lakedance en genieten van luxe en unieke privileges? Stuur dan een bericht naar vip@firstvision.nl, want VIP tickets zijn alleen exclusief op aanvraag verkrijgbaar.

Lakedance 2016

Data: 13-08-2016
Tijd: 13:00 uur t/m 23:00 uur
Locatie: Aquabest, Ekkersweijer 1, Best (bij Eindhoven)

Voor tickets en meer info kun je ook terecht bij Appic:

App store: bit.ly/AppicAppstore
Android: bit.ly/AppicPlaystore