Oh yes, oh yes! Nog twee nachten en het is tijd voor XO2016! Wij hebben er zin in, jullie ook?

XO2016

Weerbericht
Het belooft heerlijk weer te worden zaterdag! Zonnetje, fijne temperaturen en géén regen. Houden we van! Op het festivalterrein worden verschillende punten ingericht waar je gratis water kunt krijgen. Nooit meer dorst! Verder zijn kleine flesjes zonnebrandcrème en flesjes roldeo gewoon toegestaan. Let wel op: géén spuitdeo!

App & timetable
Onze gloednieuwe app al gezien? Hierin vind je de timetable van XO2016, de plattegrond én kun je alvast luisteren naar jouw favoriete artiesten. Woop! De Extrema Outdoor 2016 App is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.

Cashless
Zoals je misschien al gezien hebt, is Extrema Outdoor dit jaar voor het eerst cashless. Je kunt in de presale Tokens kopen, maar niet gevreesd! Op het festival kan dit ook nog. Maar hoe werkt dat dan? Check deze video! Daarnaast hebben we de meest gestelde vragen over dit systeem alvast even op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

Tickets en Afterparty

Tickets XO2016
Nog vrienden die naar XO willen? De comfort tickets zijn inmiddels uitverkocht! Vrijdag weten we hoeveel reguliere kaarten er nog aan de deur beschikbaar zijn. Maar online is makkelijker! Besparen ze ook nog eens vijf euro ten opzichte van een deurticket.

Afterparty
Zin om zaterdagnacht nog even door te gaan? Onze vrienden van Ensuite en Melodiep hosten de officiële afterparty in De Oude Rechtbank! We hebben gehoord dat er misschien XO2016 artiesten op bezoek komen… Wie? Bemachtig een ticket en kom kijken! Laat je ons ook even weten of je komt?

Vervoer
Treinen, pendelbussen, met de auto of gewoon op de fiets. Het kan allemaal! In samenwerking met de NS bieden we een combiticket voor trein en bus aan. Reis je alleen met de bus? Geen probleem! Een retourtje kost €5 en deze reken je contant af in de bus. Toch met de auto? Parkeren kost vijftien euro.

Handig

Stash your trash
Gooi je rotzooi in de juiste afvalbak, dan maken we er samen met onze Trashure Teams een mooi én schoon feestje van! Want jij danst toch ook liever met je voeten in ’t schone zand? #afvalvrijefestivals

Alpine
Het kan er hard aan toegaan op XO2016. Bescherm je oren met dopjes van Alpine. Hier te koop en natuurlijk ook op het festival in Ruby Village!

Opladen telefoon
Ook dat kan en wel met Lisa Charge. Bij deze stand kun je portable chargers halen tegen een kleine vergoeding en een borg. Dat betekent dansen met een volle telefoon. Hendig!