Kygo Life is het antwoord van Kygo op de perfecte kleding. Vorige week waren er al geruchten over het beginnen van een eigen kledinglijn van Kygo. En nu zijn deze geruchten realiteit geworden. Tijdens het evenement waarop hij zijn eigen kledinglijn lanceerde, legde hij uit dat hij nooit de perfecte kleding heeft kunnen vinden, merchandise kon hij zelf niet aan. Dus vandaar de start van zijn eigen kledinglijn!

Kygo life

In een video op de website van Kygo Life is te zien wat Kygo nog meer zo mooi vindt aan zijn eigen kledinglijn. Naast het dragen van de kleding beschrijft hij ook het verband met de muziek die hij maakt. Alles moet tot in detail perfect zijn. Kygo zelf is daarin zeer perfectionistisch. Hij zegt hier ook mee dat de muziek en de kleding verfijnde producten zijn en bedoelt zijn voor mensen die daarvan houden.

Kygo Life is live te volgen op FaceBook, Instagram en Twitter. Leuk feitje: Tijdens de presentatie van Kygo Life is Kygo zelf te zien in het midden achter zijn piano. Waarin hij een prachtige uitvoering van Firestone maakt die hij lang weet te rekken en op te vullen met mooie pianostukken.

Video

Bekijk de presentatie van Kygo hieronder!