Kwettr, onderdeel van de Bredase platenmaatschappij Black Hole Recordings, doet mee met de Accenture Innovation Awards.

Kwettr

De business unit Kwettr van het Nederlandse plantenlabel Black Hole is genomineerd in de categorie Seamless Shopping. Een vakjury beoordeeld de deelnemers, maar daarnaast kan het publiek stemmen via social media. Het is simpel – wie de meeste ‘social votes’ verzamelt wint de publieksprijs. Stemmen doe je op deze pagina op de Accenture Innovation Awards website, via de Twitter, LinkedIn en Facebook knoppen.

Black Hole Recordings heeft Kwettr opgericht in 2015, als antwoord op een toenemende vraag uit de markt voor tijdelijke online winkelruimte.

Over de Accenture Innovation Awards

De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, schrijven zich in en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs. Daarnaast is er een onderscheiding voor de persoon die in het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland, de Innovator of the Year

Gedurende het jaar zijn er verschillende evenementen en hoogtepunten rondom de Innovation Awards. Het absolute hoogtepunt is de uitreiking van de Innovation Awards op 28 oktober in De Fabrique in Utrecht. Tijdens deze finale reiken de vakjury’s de Blauwe Tulpen, Groene Tulp, Publieksprijs en de Innovator of the Year award uit.

Winnen

Om het voor jouw leuk te maken, verloot Kwettr een aantal goodies bags wanneer zei als winnaar uit de bus komen. Dus ben slim en stem snel, en wie weet ben jij binnenkort wel in het bezit van zo’n toffe Black Hole goodie bag gevuld met CD’s, DVD’s, t-shirts, keycords en USB sticks!!

Accenture Innovation Awards.