In de afgelopen 15 jaar hebben we vele circusartiesten, pretparkfanaten en mysteriejagers mogen verwelkomen in ons universum van wonderlijke waanzin. Tijdens de zaterdag van ‘The Ultimate Celebration’ zullen meer dan 150 helden het podium betreden van maar liefst 8 verschillende arena’s tijdens Intents Festival 2018!

Uit alle windstreken komen bezoekers naar Oisterwijk om helemaal los te gaan op de vetste acts en artiesten in meerdere area’s. Van hardstyle tot freestyle en van hardcore tot raw, al het beste van de harder styles komt samen op deze dag. Fase 1 van de line-up is al bekend gemaakt. Zodra we de complete line-up gereed hebben kun je die op Everybeat.nl vinden.

P.s. check hier ons uitgebreide report van afgelopen editie!

DIT IS DE PHASE 1 LINE UP VAN INTENTS FESITVAL 2018

Intents Festival 2018

De Indoor Mainstage wordt overgenomen door de absolute raw heersers Radical Redemption & D-Sturb en in de Dynamite Hardcore area gaat Partyraiser wederom voor goud als onbetwiste koning van de snelheid. Naast vertrouwde area’s als Outrageous!, Fanaticz, Natural Insanity Beach en de befaamde Boombox kun je tijdens haar 15-jarig bestaan ook weer losgaan in het Karnaval Festival Feestcafé.