Komend weekend staat voor de meeste HardHeads in het teken van Defqon.1. Dit festival staat garant voor 3 dagen vol met de beste artiesten uit de hardere stijlen. Toch blijft er altijd één artiest waar menig (oud) fan van hoopt dat deze weer zijn terugkeer op het podium maakt. Q-Dance plaatste gisteren een erg opvallende foto, is dit de hint voor de terugkeer van Headhunterz?

IS DIT DE HINT VOOR DE TERUGKEER VAN HEADHUNTERZ?

Niet alleen Q-dance kwam met een opvallende foto, ook Headhunterz zelf plaatste de meest cryptische posts op zijn social media. Hij poste namelijk een tijdje terug een foto met de volgende coördinaten: 52.26.13.75 – 174.14.38.8W.
Reddit gebruiker ahFact, ging direct op onderzoek en merkte dat deze coördinaten midden in de zee lagen en niet in Nieuwe-Zeeland waar Headhunterz zelf aangaf te moeten draaien op Flatline. Toen ahFact de coördinaten omdraaide, merkte hij dat deze precies in Biddingshuizen uitkwam, de plaats waar iedere jaar Defqon.1 plaatsvind! Check hieronder zijn analyse en je merkt dat alles op zijn plaats valt 😉

IS DIT DE HINT VOOR DE TERUGKEER VAN HEADHUNTERZ?

Flatline

Dinsdagavond veranderde Headhunterz zijn Facebook profielfoto en header in een flatline. Als je het ons vraagt wel erg toevallig, een paar dagen voor Defqon.1. Defqon.1 bestaat dit jaar 15 jaar en daarvoor is er op de zondag een speciale 3 uur durende eindshow. Nu gaan de geruchten al langer dat Headhunterz daar zijn optreden zou maken, wat uiteraard ook in de lijn der verwachtingen ligt. Echter plaatste Q-Dance gisteren deze opmerkelijke foto, welke (na wij denken) Headhunterz zijn contouren laat zien. Echter het meest opvallende is de datum; 30-09-17. Laat dit nu net een datum zijn waarop vaan een X-Qlusive evenement wordt gehouden. Zou dit aangeven dat wij dit jaar een nieuwe X-Qlusive Headhunterz mogen verwachten?

IS DIT DE HINT VOOR DE TERUGKEER VAN HEADHUNTERZ?
Wat denk jij?

Is dit de terugkeer van Headhunterz? Zal er ook een X-Qlusive Headhunterz komen? Of staat er iets anders te gebeuren?
Wij zijn benieuwd naar jouw gedachten!