Instagram Events is vanaf vandaag beschikbaar in Amerika en spoedig ook in de rest van de wereld! Met deze functie kun je via Instagram meekijken naar belangrijke gebeurtenissen op grote evenementen. Direct live naar een van je favoriete concerten kijken!

Instagram events

Dit nieuwe tabblad vult zichzelf automatisch met livestreams over de hele wereld. Zo blijf je altijd up to date met de laatste nieuwe gebeurtenissen. Je kan kijken naar een concert, sportwedstrijd of een groot evenement.

 

Deze Events worden onderdeel van een nieuw Explore tabblad van Instagram. Deze kun je openen d.m.v. op het vergrootglas te drukken. In een verklaring laat Instagram weten dat de collectie van livestreams speciaal is afgestemd op wat jij leuk vindt en waar jij van houd. Als jij dus de Olympische Spelen leuk vindt, krijg je veel video’s te zien met gebeurtenissen van de Olympische Spelen.

Dat Instagram hieraan begint is niet zo gek, als onderdeel van FaceBook was het een kwestie van tijd voordat Instagram een FaceBook-Live achtige functie werd toegevoegd.