In het weekend van 17-18-19 augustus wordt de 17e editie van Decibel outdoor gehouden. Dit jaar is het thema: Fuelled by Fanatics. Volgens b2s wordt 2018 een editie vol chemistry: gek en kleurrijk, met vette beats en geweldige shows. Kortom: deze editie mag je wederom niet missen!

BRENNAN HEART / FUELLED BY FANATICS (DECIBEL OUTDOOR 2018 ANTHEM)

Gisteren was de release van het anthem. Dit jaar is het wederom de beurt aan Brennan Heart om het zogenaamde ‘volkslied’ te maken. Na City of Intensity (2009) is het dit jaar de tweede keer dat Brennan Heart het anthem heeft gemaakt. Bekijk en luister hieronder het anthem van Decibel outdoor 2018: Brennan Heart – Fuelled by Fanatics.

Gelet op de typische elementen van het nummer had ik verwacht dat de productie onder Brennan Heart zijn pseudoniem ‘Blademasterz’ zou worden uitgebracht. In mijn optiek hou dan ook een vette herkenbare sound: dikke kicks, een kleurrijke melodie en dat alles overgoten met een enigszins oldskool – Blademasterz – sausje. Well done Fabian!

Kun je niet wachten tot augustus, het moment waarop ‘the loudest festival on earth’ zal neerstrijken in Hilvarenbeek, en wil je alvast je herinneringen van vorig jaar ophalen?! Bekijk dan alvast ons party report of de aftermovie van Decibel outdoor 2017: Your ultimate festival Destination.

Bekijk ons report van 2017.

Tickets voor Decibel outdoor 2018 zijn nog te verkrijgen. Wacht niet te lang en bestel je tickets via de officiële ticketshop.

 

(bron afbeelding: b2s)