Het is geen geheim dat het niet best gaat met SFX. Het moederconcern dat destijds ID&T heeft overgenomen, probeert op veel manieren kosten te drukken.Best wel een kunst, aangezien ze de feest beleving van de feestgangers niet ten onder willen laten gaan.

Over the Top

Tijdens een gesprek met Menko Arends van AT5 doet Duncan Stutterheim, mede- oprichter van ID&T, het een en ander uit de doeken. Zo blijkt er al een ver uitgewerkt plan te liggen van ID&T medewerkers, welke aan het bekijken zijn naar de mogelijkheden van een mogelijke overname.

One of Us

Niet geheel ontoevallig lijkt de opstart van de One of Us Holding II b.v. De naam van deze b.v. lijkt niet geheel uit de lucht te komen zijn gevallen. One of Us speelde achter de ID&T schermen, ten tijde dat Duncan Stutterheim, Wildrik Timmerman en Wouter Tavecchio aan het roer stonden. De tweede holding lijkt dus weer terug te willen nemen, wat eerder is afgestaan.

ID&T Geruchten

Hoe zit het nu? Een van de hardnekkige geruchten zou zijn, dat de Europese tak van SFX zicht af zou splitsen naar ID&T. Het feit dat Wouter Tavecchio, Bas Meijer, Rocco Veenboer, Jan Lok en Bart Wesselink nu in het bestuur zitten lijkt dit te ondersteunen. Dit imposante team lijkt al goed te zijn voor 45% van de aandelen.
De resterende 55% blijkt op rekening van Stichting Administratiekantoor te bestaan. Wie of welke instantie goed is voor het geld van de Stichting is voroalsnog onbekend. Dit soort mysteries blijven enorm aantrekkelijk voor de massa’s. Kijk maar naar het “wie gaat er schuil achter het Marshmello masker” mysterie.

Het interview

Mocht je toch eens willen zien hoe Duncan Stutterheim overal naar kijkt? Dan kan ik je aanraden om het onderstaande interview van de AT5  even te bekijken.

Wat vind jij van deze geruchten?