Afgelopen week werd de tweede film van de Fifty Shades serie gelanceerd. Net als bij het eerste deel zijn de Nederlandse bioscopen afgeladen vol. Bijna alle Brabantse bioscopen hielden massaal een Ladies Night. Een kaartje bemachtigen voor een van de vertoningen tijdens de ladiesnight was niet gemakkelijk en het was vrijwel direct uitverkocht.

RECAPP DEEL 1

In Fifty Shades of Grey zie je hoe de jonge Anastasia Steele de blik vangt van multi miljonair Christian Grey. Vanaf dat moment is het raak. De twee worden verliefd. De lonkende blikken en de romantische stiltes leiden al gauw tot meer. De onervaren Anastasia Steele wordt op erotisch gebied nog heel wat bij geleerd. Christian Grey blijkt niet zomaar een rijke man te zijn, het is een rijke man met een heel heel donker verleden. Dit verleden van Grey heeft hem gevormd tot een dominante man. Hij wil zowel in als buiten de slaapkamer heer en meester te zijn over zijn vrouw.

Anastasia Steele wordt gespeeld door Dakota Johnson en Christian Grey wordt vertolkt door Jamie Dornan.

FIFTY SHADES DARKER

In het tweede deel van de filmreeks gaat de relatie tussen Grey en Steele verder. Steele besluit Grey een tweede kans te geven met alle gevolgen van dien. Steele begint aan haar nieuwe baan en besluit dus verder te gaan met Grey. Ze heeft af en toe moeite met de manier waarop Grey omgaat met zijn geld. Ze wil niet gezien worden als een golddigger en wil haar eigen boontjes doppen. In de tweede film worden een aantal dingen uit het eerste deel een stuk duidelijker.
De relatie met Mevrouw Robinson komt aan bod en ook de grenzen van Grey worden op de proef gesteld. Zo wil hij niet aangeraakt worden op bepaalde plekken van zijn lichaam.
Ook in dit deel zijn er een hoop pittige seks scenes die menig vrouw laten blozen. Rode oortjes gegarandeerd. Ook vind ik dat er een beter verhaal in de film zit en bevat hij wat meer actie. Het verhaal wordt duidelijk en je krijgt de indruk dat deel drie nog spannender gaat worden. Gelukkig is in deel twee meer dan alleen seks belangrijk is voor het verhaal.
Deel drie staat geplanned voor 2018 en smaakt zeker naar meer.

Al met al een goede film waarbij je als vrouw volop kan genieten van het lichaam van Grey. Die veelvoudig voor komt.

RATING

ebXfull point

ebXfull point

ebXfull point