Hardwell en Hardstyle, het is tegenwoordig geen heel erg vreemde combinatie meer en nu komt hij samen met Atmozfears met een nieuwe Hardstyle plaat. Ben jij klaar voor Hardwell en Atmozfears?

Hardwell en Atmozfears

Enkele maanden geleden werden we ineens verast door een Hardstyle remix van een track van The Chainsmokers – Don’t Let Me Down. Het bleek een samenwerking te zijn tussen niemand minder dan Hardwell en de jonge Hardstyle producer Sephyx. Eerder dook er ook al plotseling een Instagram foto op van Atmozfears die met Hardwell in de studio zat. We zijn nu bijna een jaar verder en eindelijk is daar een preview van de track.

I Am Hardwell

Afgelopen weekend vond een nieuwe editie van I Am Hardwell plaats in het Duitse Hockenheim. Een van de gastoptredens werd verzorgd door Atmozfears waarbij de nieuwe collab werd gepresenteerd. Zoals je in onderstaande video kunt zien wordt het een van de track op het nieuwe album van de Bredase wereldster. Hoe de track gaat heten is echter nog niet duidelijk.

Als je het mij vraagt is de track erg geslaagd. Hij leunt natuurlijk erg op de EDM ervaring van Hardwell, maar de stijl van Atmozfears sluit daar uitstekend bij aan. Natuurlijk zijn we allemaal erg benieuwd naar het nieuw album en deze track beloofd dat het een origineel (in EDM perspectief dan…) en afwisselend album zal worden. We wachten af…