Rick’s maandelijkse Hardstyle top 3.

We zitten nu midden in het festival seizoen en dat betekend dat er iedere maand een shitload aan Hardstyle tracks over je uitgestort wordt. Iedere maand check ik de hitlijsten voor de gaafste platen van dat moment. Ben je er weer klaar voor? Dit is de Hardstyle top 3 van juni 2016.

Hardstyle top 3

We trappen af met een collab van twee artiesten die deze week bekend maakten dat ze samen een minialbum uitbrengen, Noisecontrollers en Bass Modulators. Deze track heeft alles wat je deze zomer nodig hebt, een toffe, euforische melodie met pakkende vocals.

Deze track is misschien wat gimmicy, maar daarom niet minder vet voor de Game of Thrones fans onder ons. Da Tweekaz staan bekend om hun ongekend goede bootlegs zoals de Alan Walker remix van een tijdje terug. Nu zijn ze aan de slag gegaan met de soundtrack van Game of Thrones en het resultaat mag er wezen, wat een gave synth in de lead!

Tot slot een track van de rauwste artiest die we op dit moment binnen de Hardstyle scene kennen, Radical Redemption. Smack Bitches bevat een kick waar je oren van gaan bloeden en agressieve vocals. Wil je een festival rammend afsluiten? Zet deze plaat op!