Rick’s maandelijkse Hardstyle Top 3 geeft je weer 3 rammende tips voor in je Youtube, iTunes of Spotify playlist. Lees snel verder welke tracks jij moet hebben!

De vakantie zit er weer op en de laatste festivals van het seizoen staan voor de deur. Traditionele afsluiter voor de Hardstyle liefhebber is natuurlijk Q-Base. Om lekker in de stemming te komen voor aanstaand weekend brengt Everybeat.nl je weer de lekkerste tracks van de afgelopen maand.

Enjoy!

Hardstyle Top 3

Deze week trappen we af met een oude bekende in de Hardstyle scene, Showtek. Een aantal jaar geleden stapten ze over naar EDM en kregen ze een bak stront over zich heen. Ondanks alles hebben ze hun fans van het eerste uur niet de rug toegekeerd en zijn ze (zoals je een tijdje terug al op Everybeat.nl kon lezen) nu samen met Technoboy en Tuneboy aka TNT terug met Mellow!

September is natuurlijk de maand van een van de tofste nachtelijke festivals van het jaar, Q-Base. Dit jaar kregen Frequencerz de eer om het anthem te mogen verzorgen. En zoals we van deze twee gasten mogen verwachten is hij van top kwaliteit, rauwe kicks, pakkende melodie en een Q-Base waardige sfeer!

Tot slot een bijzondere samenwerking tussen een Tek / Freestyle artiest en een Raw Hardstyle producer, Mark With a K en Warface. De vocals worden verzorgt door MC Alee. Het is wat mij betreft de perfecte mix tussen beide stijlen en deze plaat heeft zoveel energie dat stilzitten geen optie is!