Rick’s maandelijkse Hardstyle Top 3. Vanaf deze maand heb ik de eer dit nieuwe item te introduceren op Everybeat! Voor mij persoonlijk erg leuk om te doen aangezien mijn hart toch wel bij de hardere stijlen ligt. Deze keer trappen we af met de beste drie tracks van de afgelopen maand, april 2016.

Enjoy!

We trappen deze eerste editie af met een remix van een van mijn favoriete tracks van jaren geleden, namelijk Mr. Puta – Green Stuff (Malua Remix). Deze vrouwelijk artiest heeft wat mij betreft een sterke remix neergezet van het deze iconische track.

De tweede track van april komt op naam van misschien wel de meest muzikale man in het wereldje, Noisecontrollers. Met The Game laat Bas Oskam weer zien wat hij kan op het gebied van sfeer en melodie, een echte knaller voor deze zomer!

Tot slot de nummer 1. Deze is afkomstig van, wat mij betreft, verreweg de beste Hardstyle act van de afgelopen jaren: Gunz for Hire. Met I’m a Criminal zetten ze weer een knallende rauw track neer!

  • PODCAST TOP 3 / APRIL 2016 | Everybeat

    13 05 2016

    […] Ron’s wekelijkse Weekend Knallings top 5 en Rick’s Hardstyle Top 3, is het nu voor mij tijd om maandelijks drie van mijn favoriete podcasts met jullie te delen. Wat […]