In slechts één jaar bestormde de Hardstyle Pianist de Hardstyle scene door het arrangeren van bekende hardstyle hits en deze uit te voeren op klassieke piano. De pianist speelt in veel gevallen solo, maar speelt ook regelmatig samen met andere solo-muzikanten, zangers en zijn eigen Hardstyle Pianist Orchestra. Tijdens Hardstyle Pianist In Concert bereikt de Hardstyle Pianist, samen met zijn orkest, solisten en DJ’s een publiek van zowel hardstyle liefhebbers als mensen die nog niet bekend zijn met hardstyle muziek.

Hardstyle Pianist

De Hardstyle Pianist speelde onder andere live tijdens Q-Dance FREAQSHOW, speelde op Defqon.1 en werkte al samen met enkele grote namen uit de hardstyle scene zoals Andy SVGE, waarmee hij het de single SUNBEAM uitbracht, met Deetox en vele anderen. In januari 2018 speelde de Hardstyle Pianist, samen met zijn orkest en zanger David Spekter, een surprise act tijdens de set COONE Live op Hardbass in Gelredome.

Hardstyle headliner + Future of Hardstyle Afterparty

Na afloop beuken we nog een paar uurtjes door met een aantal vette hardstyle acts, waaronder een grote headliner (tijdens eerdere Hardstyle Pianist shows was dit Deetox) en een aantal lokale helden uit de stal van Future of Hardstyle. De volledige DJ line-up inclusief de spectaculaire headliner wordt binnenkort bekendgemaakt!

Party Report 2017

Afgelopen jaar waren wij ook van de partij. Check ons party report van 2017 om te zien wat je nu precies hebt gemist! Hiernaast hielden wij ook een interview met Jisk, welke je hier kunt terug lezen.

Tickets

Scoor snel tickets voor de zachte prijs van 18,50, voor het te laat is!

Alvast in de stemming komen?

Dat kan! Check deze geweldige cover van Imagine welke hij samen met Elyn opnam.