Op zaterdag 9 februari 2019 is het zover: Hard Bass The last Formation! 2019 wordt een speciale editie. Vandaag kondigde b2s namelijk aan dat zij stoppen met het concept. Nadat Q-dance recent besloot de stekker uit Q-Base te halen en een nieuw concept te starten, stopt b2s nu ook met één van haar grootse evenementen. De laatste Hard Bass formatie is een feit, maar: Before we say goodbye, we will bring the very best of ten years Hard Bass in the GelreDome together in one last mind-blowing edition. Wij kunnen nu al niet wachten om erbij te zijn!!!

HARD BASS 2019 / THE LAST FORMATION

Ook voor Hard Bass geldt dat er een nieuw concept in de maak is, aldus b2s. Dit blijkt uit de volgende aankondiging: Simply because we are always improving, it is time for a new chapter in Harder Styles history. Wat de plannen van b2s voor de toekomst zijn is vooralsnog onbekend. Voor nu ook geen paniek want op 9 februari 2019 is het eerst tijd voor de allerlaatste Hard Bass: The Last Formation.

“Brace yourself for deep impact!” – b2s

Hard Bass staat al sinds jaar en dag bekend als een van de indoor hoogtepunten binnen de hard dance scene. Vier teams, opgebouwd uit verschillende artiesten die gezamenlijk een ‘stijl’ vertegenwoordigen, laten elk jaar de Gelredome op zijn grondvesten trillen. De voorgaande 10 edities vonden allemaal plaats in het Gelredome in Arnhem. Het evenement trekt jaarlijks 25.000 bezoekers en is binnen no-time uitverkocht. De verwachting is dat ook dit jaar snel uitverkocht zal raken. Wil je aanwezig zijn bij Hard Bass | The Last Formation? Zorg er dan voor dat je alvast een pre-registratie uitvoert!

LINE-UP
TBA

DATUM & TIJD
Zaterdag 9 februari 2018
22.00 – 07.00 uur

LOCATIE
Gelredome Arnhem