Komt Swedish House Mafia terug in 2017? Volgens geruchten zijn er plannen voor een “reunion tour” waarin Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello weer samen op tour gaan. Klopt dit ook? Is dit de Terugkeer van Swedish House Mafia? Wij hopen natuurlijk van wel!

Terugkeer van Swedish House Mafia?

Natuurlijk is het niet de eerste keer dat we horen over een terugkeer van de Swedish House Mafia. Diverse berichten zijn hierover al verschenen en de geruchten worden gevoed door het YouTube kanaal Proximity. Zij posten namelijk een bericht wat wellicht kan duiden op een mogelijke terugkeer van de Swedish House Mafia. Het bericht is gekopieerd naar hun Facebook pagina en is hieronder te aanschouwen.

Komt er een terugkeer van Swedish House Mafia in 2017?

Komt er een terugkeer van Swedish House Mafia in 2017?

Proximity gaat zelfs een stapje verder en zet onderstaand stuk tekst bij de foto: “Ik heb een aantal mensen gesproken binnen de muziekindustrie die beweren dat Swedish House Mafia wel degelijk een comeback gaat maken in 2017. Deze tour is ook al bevestigd.” Maar er staat ook nog iets anders belangrijks in dit bericht. “Echter is dit niet bevestigd door Axwell, Sebastian Ingrosso, Steve Angello of een van hun teams.”

Speculaties

Hmm, dit belooft in ieder geval genoeg speculaties om over te roddelen. Toen de teams werden gevraagd voor een reactie op bovenstaand nieuwsbericht werd er geantwoord: “Op dit moment zijn we niet bezig met een terugkeer van de Swedish House Mafia, en verder hebben we geen antwoorden op wat de toekomst zal brengen voor de Swedish House Mafia.”

Zoals ik al zei, dit is niet de eerste keer dat er flink over een terugkeer van Swedish House Mafia wordt gediscussieerd. Maar dit bericht van Proximity biedt natuurlijk hoop. Wij hopen dat er in 2017 natuurlijk een terugkeer tour komt! Het afscheidsconcert van enkele jaren terug staat namelijk nog steeds in het geheugen gegrifd. En we zijn daarom stiekem ook nog steeds een beetje verdrietig toen alles voorbij was 😉 Voor wie dit allemaal nog eens wil nakijken: een kleine kijktip!