Dat ‘Stap Voor Stap’, de laatste release van Kav Verhouzer en Sjaak, momenteel een hit is, is een feit. De plaat bestormde de Nederlandse Top 40, stond op nummer één in de Nederlandse Shazam-chart, kreeg support van grote namen als Tony Junior, Jody Bernal, Danny De Munck, Andy van der Meijde en vele anderen, heeft sinds vorige week officieel de gouden status bereikt en wordt nog altijd kapot gedraaid op de Nederlandse radio. Vandaag bereiken we een nieuwe mijlpaal, namelijk de release van de remix van het Nederlandse Hardstyle-duo Frequencerz waarmee ze afgelopen zaterdag tijdens X-Qlusive Holland XXL het dak van de Ziggo Dome afbliezen.

FREQUENCERZ DROPPEN HARDSTYLE-REMIX VAN ‘STAP VOOR STAP’!

Frequencerz hebben de urban dancehit omgetoverd tot een genadeloos harde Hardstyle-klapper. Als een van de grootste Nederlandse Hardstyle-acts van het moment maken ze hun faam volledig waar met deze remix, die ook zeker in het livecircuit de nodige clubs met de grond gelijk zal maken.

Score de track hier of voeg hem toe aan jou Spotify afspeellijst!

Kav Verhouzer en Sjaak: “We hadden nooit kunnen denken dat Frequencerz zo’n monster van een plaat zouden maken van ‘Stap Voor Stap’. We zijn er superblij mee en weten zeker dat hun remix keihard gaat rocken.”

Frequencerz: “Wat een unieke gelegenheid om twee compleet verschillende stijlen met elkaar te mengen. Het produceren van de remix ging stapsgewijs en al snel werden er stap voor stap grote stappen gemaakt in het proces! Bedankt Kav Verhouzer, Sjaak en Armada voor deze mooie uitdaging.”