Dat het festival seizoen in volle gang mag duidelijk zijn. Elk weekend is het weer moeilijk kiezen. Toch is er eentje waar menig classics liefhebber naar uitkijkt. En voor diegene hebben wij goed nieuws, want Francois duikt de studio in met PLN-B ter voorbereiding op Zino Classixs!

Zino Classixs

Op zaterdag 1 september keert Zino Classixs Outdoor terug op Jetskiplas de Landsard in Eindhoven. Na 4 succesvolle edities vanaf 2014 is er dit jaar een lustrum editie! Reden genoeg voor Dj Francois om extra hard uit te pakken en er een speciaal feest van te maken, waarbij het echte Zino gevoel weer naar boven gaat komen!

FRANCOIS DUIKT DE STUDIO IN MET PLN-B!

De mannen van PLN-B zijn al een aantal jaartjes bezig en hun producties hebben met hun oldschool-sound de vaste playlist bereikt van François. De producties van PLN-B zijn vaak geïnspireerd op de muziek uit de jaren 90 gemixt met de sound van nu. Volgens François is dit echte freestyle! Deze sound leent zich goed voor de laatste uurtjes van het Zino feest, vandaar dat de mannen elkaar hebben gevonden en zijn samen de studio ingedoken om ervoor te zorgen dat Zino Classixs knallend zal worden afgesloten!

Een quote van de heren zelf: “We zijn bezig om het nummer van Jens – ‘Loops & Things’ aan te pakken!”

Loops & Things is natuurlijk een klassieker bij uitstek, en wij zijn dan ook zeer benieuwd wat de heren hiervan hebben gemaakt!

FRANCOIS DUIKT DE STUDIO IN MET PLN-B

PLN-B Freestyle Madness

Afgelopen maand verzorgden de heren van PLN-B onze gastmix, welke jij hieronder kunt terug luisteren.

Dit keer nemen de heren van PLN-B jou mee op een muzikale reis. Van Pat-B tot Darren Styles en van Ruthless tot The Prophet. Ben jij klaar voor hun Freestyle Madness?