Ben jij een harddance producer? Dan is deze Spire soundbank wellicht iets voor jou! Een kleine tip van onze kant, zet maar wat budget opzij, want er is een hele dikke set met Fistpumpin’ sounds onderweg!

Bizzyworks presents ‘Fistpumpin’ Vol. 1 by Michel Wieme

Ok, dat is nogal een fikse titel. Maar het verklapt ook al direct een heleboel over wat je aan geluiden kunt verwachten.

Michel Wieme

Michel is geen onbekende in de scene en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. In de begindagen van de jump heeft hij een groot aantal klappers afgeleverd op het Belgische label ‘Jumper Records’. In de jaren die volgden, ontwikkelde hij zijn eigen sound in de harddance scene. Dit bleef niet onopgemerkt. In een razend tempo leverde hij hit na hit aan diverse freestyle, raw- en hardstyle artiesten (over namen en rugnummers kunnen we natuurlijk niks zeggen). Hetgeen hem bij Bizzyworks bracht. Het is Michel die nu ook verantwoordelijk is voor de onwijs dikke set met Freestyle presets voor de plugin ‘Spire’ (heb je de Spire nog niet? Check dan zeker nog even onze review).

Fistpumpin’ Vol. 1

Fist Pumpin vol 1

Fist Pumpin vol 1

Freestyle is hot, daar kun je niet omheen! Muzieklabels als Pussy Lounge, Foolish, POW, Basic Movements en SWG Music domineren de freestyle charts op Hardstyle.com. De sounds worden geleend uit diverse hoeken van het harddance spectrum. Maar nog niet eerder is er een samplebank of soundbank uitgegeven die volledig toegespitst was op dit genre, tot nu!

En wat Michel in elkaar gezet heeft is alles behalve crap. Deze soundbank zet je Spire aan het werk en geeft je producties de sounds van nu. In de soundbank vind je 64 presets, waarbij elke preset is nagemaakt aan de hand van bekende sounds van o.a.: Ransom, Genius, Zany, Pat B, Royal S, Dr. Rude, Dr. Phunk, Outsiders, Playboyz, Ricardo Moreno, Potato etc.

Kenmerkend voor de soundbank is de diepgang in modulatie mogelijkheden. Ondanks allerlei complexe routings, kun je toch op een eenvoudige manier met de mod rotaries je sounds shapen. Iets wat we ook terugzagen in de Anacrusis soundbank voor Serum (eveneens afkomstig uit de stal van Bizzyworks). Wij zijn fan. In de periode dat we deze bank ter beschikking hebben gehad, is er in elk project wel een Fistpumpin’ preset te vinden.

PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Je kunt de soundbank vanaf 2 april in huis halen via Bizzyworks.nl voor slechts € 19,95! Het spreekt voor zich dat je hiervoor moet beschikken over Reveal Sound’s Spire plugin. Deze is beschikbaar in VST, AU en AAX versie (32 en 64 bit). Wil je hem eerst testen? Controleer dan de systeemvereisten en download de demo!

SOCIALS

Je kunt op de hoogte blijven van deze soundbank door Bizzyworks en Michel Wieme te volgen via:

www.facebook.com/bizzyworks en http://www.facebook.com/wiememichel