EINDELIJK!!!!!! We mogen weer. Na een klein jaar wachten is het dan eindelijk zo ver, een nieuwe seizoen van Prison Break! We mogen weer gaan genieten van Scofield zijn briljante denkwijze en ontsnappingspogingen.
De trailer is ons natuurlijk niet ontgaan en deze beloofd veel goeds. Scofield leeft nog en we gaan er snel achter komen hoe de vork in de steel steekt.

PRISON BREAK RECAPP

Ik kan het me niet voorstellen, maar voor de mensen die nog niet weten waar deze bazenserie over gaat: Michael Scofield laat zichzelf opsluiten in de gevangenis waar zijn broer Lincoln Burrows gevangen zit.
Alles met maar één reden, er voor zorgen dat ze samen kunnen ontsnappen. Michael heeft sinds het opsluiten van zijn broer de nodige research gedaan en dit genie weet precies alle ins and outs van de gevangenis.
Tijdens zijn tijd in de gevangenis zijn er flink wat mensen die zijn plannen dwarsbomen, en hij moet daarbij natuurlijk in het uiterste geheim te werk gaan. Niet alleen maakt hij vijanden, maar ook vrienden en die doen er uiteraard alles aan doen om hem te helpen. Eenmaal in de gevangenis wordt hij verliefd op de wonderschone gevangenis dokter Sarah. Dit maakt het er allemaal niet makkelijker op.

LET OP SPOILERALERT!!

Eenmaal ontsnapt uit de gevangenis begint het echte opletten. Ze mogen niet ontdekt of gezien worden. Aan het einde van het laatste seizoen kregen we te zien dat Michael Scofield op een heldhaftige manier om het leven komt. Echter doen de trailers van het nieuwe seizoen ons twijfelen aan deze dood. Hij komt immers gewoon nog in de trailer voor en het lijkt er niet op dat het terugblikken zijn.
De tragische dood, waar bijna iedereen een traantje om heeft gepinkt, lijkt nu ineens niet meer zo tragisch te zijn.

EN DAAR ZATEN WE DAN! (spoiler alert)

We zaten er helemaal klaar voor. Ja, het maakte me ook eigenlijk niet uit wat ze zouden gaan doen met de serie. Als ik maar gewoon verder kon gaan met mijn prison break fascinatie.
Iedereen is doorgegaan met leven. Linc is nog steeds niet helemaal op het rechte pad, Sarah is inmiddels hertrouwd en voed haar pasgeboren zoon op. Weet je nog: Ze was zwanger toen Michael overleed.

Echter komt T-Bag roet in het eten gooien. Hij is namelijk de boodschapper. T-Bag gaat op zoek naar Lincoln om hem te vertellen dat hij informatie heeft over Michael. EN WAT VOOR INFORMATIE!!!

Je krijgt nog niet te zien hoe Michael levend in de gevangenis is terecht gekomen. Het enige dat je te weten krijgt is dat hij zich voordoet als iemand anders, en hij wederom uit een gevangenis probeert te ontsnappen. Dat dit moeilijk zal zijn is gelijk al duidelijk.
Wat zou dan toch de reden kunnen zijn dat Michael ervoor kiest om zijn broer, vrouw en kind achter te laten, en hen te doen geloven dat hij al die jaren dood was….

Zonder al te veel weg te willen geven: T-bag, Sucre en C-Note zitten ZEKER weer in het nieuwe seizoen! Volgens mij is dit al reden genoeg om wederom te gaan kijken.

Ben jij ook zo benieuwd geworden, KIJK DAN VANAVOND OM 21:00 naar FOX!