We moeten nog even wachten, maar volgende maand is het eindelijk zo ver: FIFA 17! Natuurlijk zijn de speculeren meteen begonnen over de Fifa 17 ratings van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, de twee absolute supersterren in het hedendaagse voetbal op dit moment! Wie scoort er dit jaar het beste?

Fifa 17 Ratings

Het Twitter-account FIFA17News bracht afgelopen weken enkele berichten uit met de Ratings van top teams zoals Atlético Madrid, FC Barcelona en Real Madrid. Lionel Messi is wederom de beste speler op het spel, met een rating van 94. Maar hij is niet de enige dit jaar. Manuel Neuer, keeper van FC Bayern, heeft namelijk ook een rating van 94! Cristiano Ronaldo volgt hen op de voet met 93. Ook bij Atlético Madrid heeft goalgetter Antoinie Griezmann een flinke upgrade gekregen t.o.v. vorig seizoen. Hij is nu samen met Diego Godin de beste speler van Atlético Madrid. Bekijk zelf de teams hieronder!

Twitter

via FIFA17News weder de volgende screenshots gedeeld:

FC Barcelona en Real Madrid:

Bayern:

Ook vele Engelse teams zijn te zien op het Twitter-account van FIFA17News. Maar ook een Nederlandse ploeg. PSV! Hieronder is te zien welke ratings de spelers van PSV hebben gekregen.

PSV:

Benieuwd naar FIFA 17? Wij anders wel!