Benieuwd naar welke tracks er dit jaar te beluisteren zijn in de nieuwe FIFA 17? Lees snel verder!

FIFA 17

De afspeellijst is te vinden op Spotify. Het is de eerste keer dat EA Sports vooraf de afspeellijst met de rest van de wereld deelt. Er staan momenteel 40 nummers in de lijst en de artiesten lopen erg uiteen. Bastille, RAT BOY, en Catfish and the Bottlemen zijn te beluisteren. Maar ook dance is goed vertegenwoordigd in de afspeellijst. De artiesten met Dance nummers zijn: Zedd, Porter Robinson, Madeon, Zhu, Empire of the Sun, Kygo en Oliver. Uiteraard heeft EA Sports weer gekeken naar kleine nieuwe artiesten en hun een kans gegeven. Bob Moses, Jack Garratt, Tourist en Skott zijn te vinden in deze lijst van grote artiesten.

Trailer

Wij, als EveryBeat team, misten de remix van Madeon van het nummer “Song 2” van Blur. Dit nummer werd namelijk gebruikt in de officiele trailer van FIFA 17, maar daarna hebben er niets meer van gehoord. Zonde! Want wij vonden het een lekker nummer.

Spotify

FIFA 17 zal uitkomen op op donderdag 29 september. Tot die tijd kun je via Spotify alvast in de FIFA 17 sfeer komen, door alle tracks te gaan beluisteren!