Na het bezoeken van een gaaf festival, breekt altijd een mooie periode aan. Je gaat rustig thuis relaxen, en begint weer langzaam je normale ritme op te pakken. Als je wilt nagenieten kun je op zoek gaan naar festival items die gedeeld worden. De een gaat online opzoek naar festival foto’s of verslag, livesets, of naar andere mensen die er ook bij zijn geweest.

Livesets

Persoonlijk kan ik er van genieten om heerlijke een livesets op te zoeken en af te spelen. Ik zet dan heerlijk mijn hoofdtelefoon op, en haal bij de juiste punten herinneringen op.
In het geval dat ik zondag aanwezig had kunnen zijn, was ik zeker even langs gegaan bij Dave Clarke. Als gevolg zou onderstaande MysteryLand set mijn keuze zijn.
Enjoy en trip even helemaal weg met de lekker ste van Dave Clarke @ Mysteryland!

Wij zijn benieuwd wat jouw favoriete liveset is, laat het ons hieronder weten 🙂