Harddance producers zoeken altijd manieren om hun tracks tot de max te pompen. De Pro-L 2 kan daar mee helpen!

Limiting

Met limiting zorg je dat je geluidsniveau niet boven een gestelde norm uitkomt. Hiervoor heb je allerhande effect plugins beschikbaar. De 1 met meer instelmogelijkheden dan de ander. Maar 1 ding is zeker, de Fabfilter Pro-L is een enorm geliefde onder veel producers. De kenmerkende GUI, zoals je die tegenkomt bij nagenoeg alle Fabfilter plugins, zorgt voor een enorme gebruiksvriendelijkheid. Maar het is de klank die hem onderscheid van concurrerende limiters.

Fabfilter Pro-L 2

En nu is daar een nieuwe versie! De Fabfilter Pro-L 2 is gebaseerd op de succesvolle Pro-L, maar is op een aantal punten wezenlijk verbetert. Zo zijn er 4 nieuwe limiting modussen toegevoegd, die je tracks nog harder laten klinken. Maar ook wordt er ingespeeld op de behoefte om loudness te meten.

We mochten eerder al met de Fabfilter Pro-R aan de slag, en hopen je daarom snel een review te leveren voor deze nieuwe unit!

Prijs en beschikbaarheid

De FabFilter Pro-L 2 is verkrijgbaar voor 169 euro. Uiteraard verkrijgbaar voor de grote DAW’s door middel van VST, AU, AAX en RTAS support. Je scoort hem via: www.fabfilter.com/shop