Theo heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten.
Muziek zit in zijn bloed, met zijn vader mee drummen en gitaar spelen als roadie bij een lokaal bandje, tot in het honk van de camping twee cassettebandjes proberen in te mixen op een feestje, hij vond het heerlijk om met muziek bezig te zijn.

Zijn bijnaam Theo de Tank is geboren in zijn jaren dat hij bij een van de grootste discotheken van Nederland genaamd Hollywood Music Hall werkte. Juist daar waar hij inspiratie op deed van de vele grote namen die daar hun platen speelden, en zijn bijnaam Theo de Tank vormde was duidelijk dat dit zijn artiesten naam moest zijn.
Toen hij vanaf 2007 zijn eerste hardstyle en teck platen in Midtown kocht en het beatmixen onder de knie kreeg was hij verkocht.

Met zijn voorliefde van Tek tot Hardstyle, Freestyle, Hardcore en Karnastyle.. het is pas feest als Theo de Tank in huis is geweest.

Theo maakte dit jaar samen met De’nie wel Rave hun hedendaagse visie op de 90’s knaller Tarzan en Jane! Daarnaast nam hij “Rattlebrain Sounds Better With You” onderhanden voor een lekkere Karnastyle Mashup!

Wil jij Theo de Tank boeken? Stuur dan een mailtje naar:

BOOKINGS@EVERYBEAT.NL

Socials

Instagram
Facebook