SENSES is een gezellige, goedgemutste en langharige allrounder uit het bruisende Brabant. Sinds de vroege tienerjaren is hij al bezig met het verfijnen van de kunst van het draaien. Dit heeft de 22 jarige DJ al naar verschillende podia gebracht. Zo stond hij onder andere al op We Are Electric, Purple Festival, Op Dreef en Festival Mundial

SENSES is verschillende set lengtes gewend. Zo kan hij een uur vol knallen op bijvoorbeeld een festival, evenement of feest, maar is hij ook niet vies van een heerlijk avondje in de kroeg of club. Zijn draaistijl is te omschrijven als: energiek, snel en bomvol met nostalgische platen 😉 Een ding is zeker: SENSES zorgt voor 200% (klant)tevredenheid!

De 22 jarige enthousiasteling zorgt voor een dansbare en gezellige sfeer. Zijn platenkeuzes spreken velen aan en is niet vies om een wat onbekende plaat te draaien die de ‘WOW’ factor dubbel en dwars levert. Opgegroeid met ‘40+ muziek’ (zijn eigen uitspraak) is zijn muziekkennis zeer breed. Dit is vaak terug te horen door oude samples in een nieuw jasje!

Wil jij Senses boeken? Stuur dan een mailtje naar:

BOOKINGS@EVERYBEAT.NL

Socials

Instagram
Facebook