Madura draait al een aantal jaar mee in de raw scene en maakt daarnaast ook zijn eigen tracks. Denk hierbij aan zijn bootleg van ‘GRAVEDGR – RAMPAGE’, die in een van de bekendste clubs ter wereld, Bootshaus is gedraaid. Of zijn ‘ATC – Around The World’ bootleg die zelfs de clubs in China afbreken!
Of toch aan zijn eigen plaat ‘Revolution’, waar niemand stil kan blijven staan!

Daarnaast was hij ook, samen met de boys van De’nie wel Rave verantwoordelijk voor het Anthem van Locomotief Festival 2019, waar hij mocht afsluiten voor circa 1.000 hardstyle fans! Of zijn collab met Revelation, die al meer dan 27.000 keer is gestreamd op internet! 🔥🔥

Ook heeft hij 2 x op Guerilla in Dynamo Eindhoven gestaan! Waar hij zijn hardste set ooit heeft gedropt! En zelfs Jason Payne heeft Madura op zijn eigen event laten optreden!

Madura blijft zich continue ontwikkelen en uitbreiden op muzikaal gebied. Hij wil altijd een speciale ‘Madura’ twist aan zijn tracks geven, zodat je op de dansvloer flink los kunt gaan! Daarnaast experimenteert hij momenteel veel met melodieën en harde kicks.

Kortom, Madura gaat lekker en we zullen alleen nog maar meer van hem gaan horen in de toekomst!

Een ding is zeker, hij zal jullie omver blazen met zijn eigen sound!🔥

Wil jij Madura boeken? Stuur dan een mailtje naar:

BOOKINGS@EVERYBEAT.NL

Socials

Instagram
Facebook