De nederlandse DJ Chuckie staat wereldwijd bekend om zijn “Dirty Dutch” sound! De afgelopen jaren was hij echter zeer weinig in nederland te vinden maarrrrr hij is terug!  De DJ die inmiddels al enige poos op Aruba woont, is deze zomer een aantal keer te vinden in de verschillende clubs die nederland rijk is.

Schermafbeelding 2016-05-10 om 21.10.44

Clyde Sergio Narain, de echte naam van DJ Chuckie doet het al jaren goed, zo brak hij door met hits zoals Toys are Nuts en Move It To The Drum. Dit maakte hem in rap tempo zo populair dat hij uiteindelijk besloot te verhuizen.

Ga jij naar een van deze feestjes? vergeet de vooral de hastag #everybeat niet mee te nemen op je social media. Wij zijn namelijk zeer benieuwd naar de foto’s!

WIN EEN SUPER DIKKE AVOND UIT 
Wil jij een als ware VIP naar Chuckie & Michael Mendoza by Evolution? Download dan de 2xpr App en play the game. Dan heb je niet alleen de vetste party-app, maar maak je ook nog eens kans op een Meet & Greet met deze eindbazen, VIP access, een vette foto in de dj Booth & een gesigneerd shirt door Chuckie. Dus pak dat Appie snel en maak kans op die dikke prijs!