Morgen is het eindelijk zover. In de Ziggodome te Amsterdam zal eindelijk de terugkeer van Headhunterz gevierd worden. Dat wordt een nacht genieten van een aantal van de beste DJs uit de Hardstyle scene! Om het voor jou makkelijker te maken op welke area jouw favoriete DJ staat, is hier de timetable van The Return of Headhunterz!

P.s. lees hier ons party report van Defqon.1 nog even terug waar Headhunter zijn terugkeer aankondigde.

DIT IS DE TIMETABLE VAN THE RETURN OF HEADHUNTERZ

Als dit geen dikke line up is, dan weten wij het ook niet meer. Headhunterz heeft zelf een aantal van zijn beste collega DJs uitgezocht om zo een top avond te kunnen creëren!

De Timetable van the return of Headhunterz

Winner Headhunterz DJ contest

Dit is het moment waar jullie DJs op gewacht hebben. Headhunterz was verbaasd over de hoeveelheid ingestuurde demo’s en verrast over hoeveel talent daar tussen zat. Hij kon er uiteraard maar één kiezen… De winnaars van The Return of Headhunterz dj donstest is… Emphasis! You guys made a great remix of Scrap Attack and will be performing in the Ziggo Dome this Saturday. Congratulations.

de lineup van the return of Headhunterz

Aan alle andere producers, dank aan jullie bijdrage. Ga zo door, en vergeet niet te genieten van wat je doet! Good things will come.