‘Adapt or Die’ is de titel van het nieuwe album van René de Bruijn a.k.a. Digital Punk.

Yes! Digital Punk heeft een album aangekondigd. Het album heet ‘Adapt or Die’ en bevat 23 tracks, waarvan natuurlijk veel nieuwe materiaal. Afgelopen weken werden de geruchten over een nieuw album al gevoed door verschillende posts op social media van de artiest. Naast de nieuwe liveact ‘Public Enemies’ met Hardriver (meer daarover hieronder) blijkt het nu dus ook om een nieuw album te gaan. We moeten nog even geduld hebben, want het album komt pas in oktober 2016 uit, maar de eerste previews zijn al binnen.

Adapt or Die

Public Enemies

Digital Punk is een bezig baasje. Want naast dit nieuwe album is hij samen met Hard Driver ook nog bezig met de nieuwe liveact Public Enemies. En ze pakken het groots aan. De eerste internationale optredens van het duo staan al gepland in Australie. En afgelopen weekend maakten ze hun debuut tijdens Q-Base in het Duitse Weeze.

Digital Punk Unleashed Podcast

Digital Punk heeft als Hardstyle artiest het medium podcast tot grote hoogt laten stijgen. Zijn Unleashed podcast is een van de best beluisterde muziek podcasts in Europa. Regelmatig komen er nieuwe, exclusieve tracks voorbij van zijn collega producers. Er is voor hem dan ook geen beter platform om zijn album te previewen dan de best draaiende Hardstyle podcast van dit moment.

Afgelopen vrijdag was het tijd voor de Unleashed Podcast #043 en hierin werden maar liefst 4 tracks van het nieuwe album gepresenteerd. Het gaat om een remix van Masters Of Ceremony – Bottoms Up, een solo track met vocals van MC Nolz en twee colabs, een met B-Front en een met ANDY SVGE.