Menig Hardstyle liefhebber had zich geen beter hoogtepunt van Defqon.1 2016 kunnen wensen. Dit weekend werd voor veel mensen namelijk nog mooier met de terugkeer van een legende, Headhunterz. Voorafgaand aan de Defqon zondag gingen de geruchten al rond, Headhunterz had namelijk al wat video’s en foto’s gedeeld op Snapchat (hij zat in het vliegtuig naar Nederland) en dat voedde natuurlijk de geruchten.

Defqon.1 Legends – Headhunterz

Zondag om 20:00 stond iedereen klaar bij de mainstage om het weekend af te sluiten. De closing ceremonie zou worden afgesloten door de Defqon.1 Legends. Ook dit jaar was het maar weer de vraag wie dat zouden zijn. Vorig jaar was de eer aan Wildstylez, Isaac en Noisecontrollers.

Dit jaar kwamen twee andere Hardstyle legendes naar boven, namelijk Technoboy en The Prophet. Ze begonnen met de track Dragonborn. Wat er toen gebeurde had eigenlijk niemand verwacht, niemand minder dan Headhunterz himself sprong het podium op als derde legend.

Zelf plaatste hij een toffe video op Facebook (klik!) waar hij backstage klaarstaat om het podium op te gaan. De vraag is natuurlijk, smaakt dit weer naar meer? Gaan we hem nu weer vaker op Hardstyle podia tegenkomen? Wij zijn benieuwd!